Tag: xhelozia

Xhelozia, e paevitueshme ne cift?

Te dashuruarit jane te detyruar te jetojne me nevojat e jetes. Historia e tyre futet ne nje kontekst social, shpesh, mbijetojne ndaj emocioneve te ndjenjave, “njeriu me te cilin/cilen …

Shkaqet e xhelozisë

Zakonisht, xhelozia krijohet nga perceptimi që njëri partner tërhiqet nga dikush tjetër. P.sh. femrat ndjehen xheloze për kohën që të dashurit e tyre e kalojnë në familje ose me hobin e …

A është xhelozia shenje e dashurisë?

Një xhelozi e përkohshme dhe e pakët pothuajse është e pashmangshme në marrëdhëniet me partner nëse në atë marrëdhënie ka dashuri. Mirëpo, xhelozia e tepruar dhe ajo kronike janë një …

Sëmundja e dashurisë

Frymëmarrje e rënduar, takikardi, pakësim i oreksit. Dhe pastaj mendime të këqija, ankth për të ardhmen, ndryshime të menjëhershme të humorit. Mos bëni sikur nuk i njihni simptomat. Janë …