Tag: “Tibi” dhe “H&M”

E bardhë në mode këtë pranvere

Ngjyra e bardhë është pjesë e pashmangshme e secilës stinë dhe do të ngjyrosë edhe kësaj pranvere të gjithë stilet e veshjes, prej asaj të kohës së lirë, nëpunës apo të mbrëmjes. …