Tag: Thonjtë

Disa këshilla për duart perfekte

Bukuria e femrës gjithmonë vërehet nga detajet. Përkudesja ndaj duarve është një faktor shumë i rëndësishëm për një pamje sa më të mirë dhe perfekte. Sot do ju këshillojmë se si manikyri …

Thonjtë fallco a janë zgjidhja?

Duart janë një nga pjesët kryesore të trupit tonë pasi janë në kontaktin e parë me çdo person ose objekt. Keni duar të bukura dhe femërore ? Arritja e parë në momentin e parë u bë. Para së …

Modele verore për thonjtë tuaj

Shpesh herë na ndodh që të vihemi në siklet nga duart tona, pasi mund të kemi harruar t’i lyejmë ose nuk kanë gjatësinë e duhur ose ngjyra e thonjëve nuk kombinon tepër me ngjyrën e …

Ide interesante për thonjtë tuaj

Stina e nxehtë po afron, po ashtu edhe femrave i rritet dëshira të jenë sa më speciale! Ashtu siç është vënë re, edhe vitin e kaluar stina e nxehtë solli në trend shumë ide interesante për …

Zgjedhje thonjtë me ndriçim metalik

Për këtë verë duhet të keni thonj të shkurtër me ngjyra pastele. E rëndësishme të kenë ndriçim metalik. Një pjesë shumë e rëndësishme për estetikën e femrës, që i kushtohet shumë vëmendje, …