Tag: thonjet

Model i thonjëve Louboutin

Te gjithëve ne na pëlqejnë modelet e veçanta të thonjëve. Tani moda e fundit janë modelet e thonjëve Louboutin. Mbase mund të çuditeni, por sipër të zeza dhe nga pjesa e brëndshme të …

Disa vizatime delikate të thonjve

Për ato që nuk kanë nerva për vizatime delikate të thonjve, tani janë paraqitur edhe ngjitëset për thonj. Përzgjedhja e ngjyrës së llakut të thonjve nuk varet vetëm nga nuanca e tij, por …

Si të krijoni vetë art thonjsh

Që nga kohërat e qytetërimit të hershëm, femrat janë njohur për dekorimin e thonjve të tyre duke përdorur lloje të ndryshme të nuancave ose ngjyrave të thonjve. Faktikisht, disa femra edhe …

Arti i dekorimit te thonjve

Arti i dekorimit te thonjve ka ekzistuar qe ne kohet antike, mendohet qe te paret qe e kane perdorur kete art kane qene kinezet dhe egjiptianet. Per keto popuj, perdorimi i lyerjes se …