Tag: Stresi

9 gjërat që duhet të dini mbi stresin

Stresi është armiku që duhet të luftoni? Përpara se të merrni çdo masë, uluni të reflektoni për të njohur më mirë stresin tuaj. Ja cilat janë 9 gjërat që duhet të njihni për stresin: 1. …

Stresi “vret” dëshirën seksuale

Stresi i jetës së përditshme me të cilin ndeshen femrat e moshës 30-45 vjeç bën që dëshira seksuale tek ato të ulet në mënyrë të ndjeshme. Puna, fëmijët dhe shtëpia shkaktojnë lodhje tek …

Mos i kafshoni thonjtë

Është goxha e pasjellshme kur i kafshoni thonjtë në publik, por shumë më keq është që ashtu dëmtoni shëndetin, dhe atë në shumë mënyra. Shkaqet për kafshimin e thonjve apo arsyetimet për …

Çka ndikon në tërheqjen seksuale

Cilët janë elementet që ndikojnë në tërheqjen seksuale mes njerëzve? A mjafton vetëkontrolli për të shmangur një kontakt shpirtëror apo fizik? Janë pikërisht hormonet ato që janë …

Pse duhet të bëni seks çdo dite?

Stresi, pagjumësia, PMS dhe pesha e tepërt mund të jenë vetëm një e kaluar për ju nëse keni marrëdhënie seksuale të rregullt. Të paktën këtë ka treguar një hulumtim. Viteve të fundit janë …