Tag: Seksi

Si ndryshon seksi me kalimin e viteve ?

Aftësitë seksuale tek meshkujt dhe tek femrat ndryshojnë me kalimin e vitete. Këto ndryshime kanë të bëjnë me dëshirën seksuale, zakonet preferencat apo nevojat. Megjithatë partnerët jo …

Kur seksi eshte i tepert?

Seksi eshte i tepert?Duket  me te vertet keshtu : ky lloj perfundimi ka ardhur kur  nje artizanat 50 vjecare , ka qene pothuasje sekuetruar nga nje grua , e cila ka qene pre pasionit te saj, …

Seksi nuk është detyra e ditës, por…

Wall Street Journal publikoi së fundmi një kërkim që u bë në vendet evropiane dhe në SHBA për zakonet seksuale: 24% e tyre deklarojnë se do të ishin të kënaqur në qoftë se bëjnë seks 5 herë …

Seksi është shëndet

Seksi nuk është vetëm kënaqësi apo dëfrim, por ju jep edhe shëndet. Dashuria ndihmon te streset dhe depresionet, rrudhat, jastëkët e dhjamit dhe i eliminon ato. Marrëdhënia me plot afsh e …

Sa shpejtë eksitoheni

Disave nga ne u dridhen gjunjët dhe fillojnë të djersiten që në momentin kur shohin një pjesë lakuriqe të trupit, derisa të tjerëve u duhet më shumë se kaq. Në cilin grup bëni …