Tag: Sekretet e bukurisë

Sekreti për një gjumë të përsosur

Të lexoni libër, të keni dy jastëk dhe të strukeni në anën e djathtë e përmirëson gjumin tuaj të shëndetshëm. Shkoni në shtrat saktësisht në orën 22:39 pasi keni veshur pizhame. Zbulimi i …

Seksi dhe gjumi, çelësat e lumturisë

Studimi i ri nga Qendra Kombëtare Britanike për Hulumtime Sociale tregon se seksi dhe gjumi janë më të rëndësishmit për lumturinë dhe mirëqenien, dhe se paratë nuk kanë të bëjnë fare me …