Tag: rupofobia

Mania e pastërtisë

Një në katër femra, por mesa duket edhe disa burra, vuajnë nga një fobi e quajtur “rupofobia”, e cila presupozon akthin dhe frikën e vazhdueshme që u shkakton parregullsia në një …