Tag: Menta

Menta qetëson lëkurën

Meqë vepron si antibiotik, nenexhiku ndihmon kundër akneve dhe të gjitha irritimeve të tjera të lëkurës, pastron poret, tërheq rrudhat dhe jep dukje. Përveç që shtohet si erëz në ushqim …