Tag: maskë

Maskë hidratuese me kastravec

Një fytyrë e trajtuar mirë do të bëjë që ju të dukeni të shëndetshëm dhe tërheqës, ndërsa një fytyrë e lodhur dhe jo e trajtuar jep përshtypjen e një fytyre të lodhur dhe të plakur. Fytyra …

Maskë për këmbët e lodhura

Nëse keni shqetësime për këmbët tuaja, sot do ju sugjerojmë një maskë e cila është shumë relaksuese dhe e dobishme. Të gjithë ingridientët e mëposhtëm i përzieni sëbashku dhe i zhysim në një …