Tag: Martesa

Martesa na tërheq dhe na frikëson

Tërheqja seksuale, pjesë e rëndësishme e dëshirës për intimitetShpesh herë të rinjtë edhe pse tërhiqen nga ideja e martesës i bëjnë vetes pyetjen “përse t’i futem kësaj rruge? Edhe pse …