Tag: Martesa

10 rregullat për një martesë

Vazhdimisht diskutojmë se sa shpesh martesat përfundojnë me divorc. Në morinë e shumë rregullave po sjellim 10 pika për të cilat duhet treguar shumë kujdes për të mos i thyer në mënyrë që …

Martesa u pëlqen më shumë meshkujve

Deri më tani ishim të bindur se martesa ishte mbi të gjitha një ëndërr e femrave. Por, një studim ka zbuluar se meshkujt janë më të prirur për të krijuar familje dhe të kenë fëmijë. Ky …

Martesa nuk është shaka

Çdo prind dëshiron që fëmija i tij të jetë i lumtur, të krijojë një familje. Nëse vajza apo djali kanë ardhur në moshën e martesës fillojnë të bëhen biseda apo të dëgjohen fjalë të …

Trendi i ri për t’u martuar

Shifrat tregojnë se shumica e femrave e shtyjnë martesën dhe vendosin për të bërë këtë hap me vonë. Mosha e zakonshme për gjeneratat më të hershme anembanë botë për femrat ka qenë 22 …

Martesat sot bëhen sipas dëshirave

Janë zhdukur thuajse krejtësisht zakonet e vjetra siç tregon “Daily Mail”: nga festa e paguar prej prindërve te tullumbacet që zënë venin e orizit. Tani mendojnë agjencitë për gjithçka. …

Mosha ideale për martesë

Një hulumtim i realizuar në Britani të Madhe ka treguar se femrat e sodit dëshirojnë të martohen më herët se ato para dhjetë vitesh. Frika se mund të mbesin të vetmuara, ka rikthyer vlerat …

Martesa mes tradicionales dhe modernes

Edhe pse realisht tema e martesës, është një temë e gjerë dhe mjaftë komplekse, ajo në kuptimin logjik mund të konsiderohet si një bashkim seksual i dy individëve të rritur, i njohur dhe i …

Martesa!Nje provimi i veshtire ne jete!

Çfarë tiparesh kërkojnë të rinjtë tanë te partneri.Kohët kanë ndryshuar: Po nuk pate pasuri, nuk je i bukur dhe nuk je i shkolluar, vështirë është ta gjesh fatin e jetës. Kjo, për arsye se …

A ju nevojitet një kontrollim martesor

Zakonisht një herë në vit ne bëjmë një kontroll mjekësor për t ë parë gjendjën tonë shëndetësore por a keni menduar ndonjëherë për gjendjen martesore? Duke i bërë këto tri pytje mund …