Tag: Martesa

Marrëdhënia bashkëshortore

Burrat dhe gratë komunikojnë ndryshe dhe kanë nevoja të veçanta. Një grua mund të dojë me zjarr të shprehet lirshëm dhe shpesh. Nga ana tjetër, mjaft burra përpiqen të ruajnë paqen duke i …

Te ikni pak dite para marteses

Martesa eshte vertet momenti me i bukur dhe shume pritur ne jeten ne nje femre. Nese do ishte keshtu nuk do ekzistonte divorci, nje arme e domosdoshme kur martesa perfundon, por jo vetem …

Martesa, ilaçi që të shpëton jetën

Njësoj si një ilaç me efekt të fuqishëm, të qenit i martuar e rrit mundësinë e mbijetesës pas një ndërhyrjeje kirurgjikale në zemër. Ndërsa për beqarët, rreziku se mund të vdesin është …

Martesën e shpëton vetëm seksi

Njerëzit të cilët janë të kanë nerva dhe vështirë e rezistojnë stresit, vështirë se mund të realizojnë një marrëdhënie dashurie me momente të lumtura. Duke pasur parasysh se kanë tendencë …

Martesa gjithnje e me rralle

Dashurite po celebrohen gjithmone e rralle me martesa. Nese ke nje pune te mire, nje shtepi, je e lire dhe e lumtur, nuk ke pse te pretendosh per nje mashkull ne krahe. Pyetja qe sot shume …

Si quhet martesa juaj

Të gjithë e dinë se vitet e rëndësishme të kaluara në martesë kanë emër, për shembull e argjendtë, përkatësisht i njëzet e pesti, ose, e artë përkatësisht pesëdhjetëvjetori i …

Mosha ideale për martesë

Një hulumtim i realizuar në Britani të Madhe ka treguar se femrat e sotme dëshirojnë të martohen më herët se ato para dhjetë vitesh. Frika se mund të mbesin të vetmuara, ka rikthyer vlerat …