Tag: Manikyr

Manikyr trendy per kete sezon

Aktualisht ne mode janë hit ngjyrat pastele, kështu që do të ishte mirë ta pasuroni kozmetikën me ndonjë ngjyrë të tillë. Nëse nuk jeni të guximshëm sa duhet që ta mbushni garderobën me …

Manikyr për të gjitha shijet

Romantike me rozë Për fillestaret e manikyrit, femrat romantike, admirueset e elegancës së matur, fanset e “lakuriqësisë” së duarve ose për ato që… janë gjithmonë me …

Gjithcka për dizajnin e thonjve

Që nga kohërat e qytetërimit të hershëm, femrat janë njohur për dekorimin e thonjve të tyre duke përdorur lloje të ndryshme të nuancave ose ngjyrave të thonjve. Faktikisht, disa femra edhe …

Modele thonjësh

Modele thonjësh për nuse dhe jo vetëm për nuse por edhe për goca. Më poshtë keni disa modele thonjësh për nuse dhe jo vetëm. (more…)