Tag: Lëkura

Kujdesi ndaj lëkurës

Duhet që gjithmonë të kujdeseni për lëkurën tuaj në mënyrë që të jetë sa më e shëndetshme. Rregulli numër 1 është që të pastroni lëkurën nga papastërtitë. Hiqni make up-in. Lapsin e syve që …

Lëkura, trendy për në dimër

Lëkura kthehet për të qenë protagoniste e padiskutueshme në pasarelat e modës dimrore, një ‘must’ që ndër vite nuk ka perenduar. Duke treguar nje stil te vendosur, agresiv, qe tregon …

Si ta ruani lëkurën

Nëse dëshironi që të mos ju shfaqen rrudhat duhet të konsumoni avokado, ngase është e pasur me vitamina E. Mbron lëkurën prej materieve agresive të dëmshme dhe përbrenda forcon indin …

Çarjet e lëkurës

Zakonisht çarjet e lëkurës vijnë nga ndryshimet në peshë dhe si rrjedhojë lëkura humbet elasticitetin dhe çahet. Për këtë problem duhet të përdoren kremrat rasodant dhe hidratant me aloe …

Armiku i lëkurës

Çdo grua kërkon që të ketë lëkurë të bukur, të ndritshme dhe të shëndetshme sepse lëkura refl ekton kujdesin ndaj vetes, feminizmin tonë dhe gjithashtu, është ajo që tërheq të tjerët. Cfare …