Tag: Kravata

Trend: shalli, kravata ose qaforja

Këtë sezon nuk do të vihen në pah unazat dhe byzylykët, por theksi do të vihet në ato që do barten përreth qafe. Disenjatorët botërorë na kanë dhënë disa propozime, ndërkaq juve ju mbetet që …