Tag: kostumet e plazhit

Tendencat e fundit të kostumeve të plazhit

Kostumet e banjës edhe këtë verë janë shumë seksi, provokuese dhe femërore dhe, me sa duket, trendi i sivjetshëm do të jetë bikini Në këtë rubrikë do t’ju prezantojmë me tendencat e modës …