Tag: Kostume banjo

Koleksioni kostume banjo 2011

Victoria’s Secret eshte mbreteresha e kostumeve te banjos dhe lingerie per femra, edhe per koleksionin e veres 2011 na propozon nje game te gjere modelesh, bikini, trikini dhe kostome te …