Tag: Kostum

Kostum per dhendrrin

Kostumi i dhendrrit eshte i rendesishem dhe mbi kete argument te besh gafa eshte shume e lehte. Nje fustan nuseje eshte shume me personal dhe duke marre ne konsiderate te gjitha …