Tag: Korrektor

Make up efekt lifting

Te dukesh me e re eshte endrra e te gjithe femrave te cilat kane kaluar te 25 vjecet, lekure e mendafshte, jo qeska sysh, buze te buta dhe sensuale. Ja produktet per nje makeup efekt …