Tag: korrekte

Si mund te luftoni celulitin

Nuk dini me se si mund te lujftoni celulitin, keni provuar masazhe linfodrenues dhe shume llojshmeri me kremra, por ai qendron gjithemone aty. Ne vitet e funditper te tonifikuar muskujt jane …