Tag: Konflikti femër-mashkull

Konflikti femër-mashkull

Zakonisht nga meshkujt dëgjojmë se femrat janë shumë dinake dhe për ta përforcuar këtë tezë të tyre ata marrin si shembull thënien e famshme “femra edhe dreqin në shishe e ka futur”. Por, me …