Tag: Kompromisi

Bisedoni, mos u grindni

Çdo lidhje dashurie pas një periudhe të caktuar bie në krizë dhe pastaj është e nevojshme të ringjallet romanca. Ekspertët konsiderojnë që dashuria është e dënuar të dështojë nëse nuk ka …