Tag: kolkesioni Mango

Koleksioni i ri Mango

Mango është një kompani spanjolle e cila i është i përqendruar 100% dizajnimit, prodhimit të veshjeve dhe aksesorëve për femra. Njihet si firma e dytë më e madhe spanjolle në botën e …