Tag: kolesteroli

Ushqimet kundër kolesterolit

Nëse gjatë ditës konsumoni një enë mesatare me arra, kolesterolin e keq mund ta zvogëloni për 4,4 %, thekson nutricistja Lesli Bonki. Sidomos është i shëndetshëm bademi, që është i pasur me …

Lajthitë dhe arrat kundër kolesterolit

Një studim amerikan ka treguar se konsumimi i rregullt i produkteve arrore (arra, bajame, lajthi), zvogëlon nivelin e kolesterolit në gjak. Ato janë shumë të shëndetshme, ndërsa konsumimi …