Tag: koleksioni i ri

Per te zgjedhur kostumin e dhendrit

Zgjedhja e kostumit te dhendrit nuk eshte aq e thesht sa mendojme. Nese ceremonia do te zhvillohet diten kostumi tradiconal eshte ai i duhuri, elegant qe kalon cdo lloj mode, pa e humbur …

Koleksioni i ri i “Lanvin” për “H&M”

Siç njoftuam më parë, shtëpia e modës “Lanvin” këto ditë e paraqiti koleksionin e saj për publikun e gjerë. Kjo shtëpi e modës u bashkëngjitet disenjatorëve të famshëm dhe shtëpive të modës …