Tag: Kolagjeni

Cfare eshte kolagjeni dhe perse sherben

Kolagjeni eshte proteina me e rendesishme strukturale e organizmit tone, bashkon elementet qelizore duke i dhene origjine atyre, si pasoje procesit te indeve dhe organeve. Behet fjale per …

Bota e bukurise

Te gjithe keto produkte bukurie permbajne principe te cilat i bejne aktiv dhe te sofistikuar dhe me rrezultate te sigurta. Per te zgjedhur mes shume alternativash ne “boten e …