Tag: Kolagjeni dhe plakja

Cfare eshte kolagjeni dhe perse sherben

Kolagjeni eshte proteina me e rendesishme strukturale e organizmit tone, bashkon elementet qelizore duke i dhene origjine atyre, si pasoje procesit te indeve dhe organeve. Behet fjale per …