Tag: Koko Shanel

Stili që nuk vdes

Në Japoni quhet “uniformë-mania” dhe është një fenomen shumë i zakonshëm. Meshkujt janë seksualisht më të eksituar me vajza që veshin uniformë. Është aq i përhapur, sa …