Tag: Koka juaj

Cila e mban shkopin në dorë koka apo zemra

Kërcen në këmbë menjëherë, me të parin aluzion të shqetësimit dhe ndonjëherë është veprim për t’u qortuar. Ose ndoshta, je një tip që parapëlqen të tërhiqesh një hap prapa dhe të vlerësosh …