Tag: Koha për seks

Orari më i përshtatshme për seks

Por ka dhe nje kohe reale per te tradhtuar? Koha me stimuluese për tradhti eshte stina e dimrit me temperaturat e ulëta per meshkujt, ndersa per femrat stina e nxehte e veres. Keto te dhena …