Tag: koenzima Q10

Rrathet e syve

Lekure eshte nje pjese e trupit shume e rendesishme per  jeten e njeriut, por gjithashtu ajo eshte dhe shume delikate, pasi perballet me shume faktore dhe agjent te jashtem. Ne disa zone, …