Tag: Koço Gliozheni

Infertiliteti

Sipas gjinekologëve, meshkujt dhe femrat mund të kenë njësoj probleme. Fatkeqësisht, shkaku shihet vetëm te femrat Është krijuar ideja sikur femra është fajtorja gjithnjë për faktin se një …