Tag: kocka

Brokoli i shëndetshëm për kockat

Brokoli, aleat të shëndetit. Jo vetëm përfaqësojnë një nga ushqimet me veti antitumorale, por tashmë shfaqen dhe si “miq” të kockave. Kjo falë sasisë së madhe të vitaminës K që përmbajnë. …