Tag: klimaksi mashkullor

Misteret e burrit në andropauzë

Andropauza, ose klimaksi mashkullor, është një shqetësim shëndetësor shumë kritik për burrat dhe për gratë që i duan këta burra. Ajo shfaqet në çdo moshë duke filluar nga 30 vjeç e lart. …