Tag: kjo është jeta

Sex po,sex jo… kjo është jeta

Vetëm para pak ditësh është publikuar një kërkim pro pornografisë, e bërë në Montreal dhe prezantuar para publikut nga autori i saj. Profesori Simon Louis Lajeunesse, i cili ka shpjeguar që …