Tag: kivi

Kivi zhduk vitet nga fytyra!

Në sajë të dozës së lartë të vitaminave C dhe E, që përshpejtojnë krijimin e kolagjenit dhe hidratimin natyral të lëkurës, kivi është ”eliksir” i pabesueshëm në luftën kundër …

Ilace? Jo, kivi

Ku s’hyn mjeku, hyjne frutat. Nje shaka, por jo dhe aq e ekzagjeruar. Pasi ketu hyjne ne valle shendeti dhe “mbrojtesit e tij natyrale”, antioksiduesit. Mbi vlefshmerine e …