Tag: kirurgjia plastike

Operacionet estetike sa janë të sigurta

Ndërhyrjet e kirurgjisë plastike shoqërohen gjithmonë me rreziqe, madje shumë të mëdha nga ato që mund të imagjinohen. Ja gjërat që duhet të dini (dhe të pyesni mjekun) para se t’i …