Tag: kilet e teprta

Soja kundër kileve

Soja mund të ndihmojë për të humbur kilogramët e tepërta pasi ajo përmban dy proteina të cilat janë në gjendje të luftojnë akumulimin e yndyrës dhe të mbrojnë organizmin nga malcimi. Ky …