Tag: Këshilla

Këshilla për flokët tuaj

Kanë thënë se flokët janë gjysma e bukurisë së femrës. Ne sot do ju japim disa këshilla shumë të rëndësishme për mënyrën se si duhet të kujdesemi për flokët tuaj. Të lash flokët një herë në …

Aknet

Arsyeja më e fortë pse kemi akne, është STRESI! Trajtat e tyre ndryshojnë dhe variojnë nga karakteristikat dhe përmasat. Ato mund të shfaqen në moshën e pubertetit, por nuk janë të pakta …

Si të dukesh e bukur

Të jesh e bukur, duhet pak mund, çdo gjë është e lidhur me mënyrën e ushqyerjes. Nëse ushqeheni shëndetshëm edhe trupi juaj do t’ju përgjigjet mirë. Duhet të bëni aktivitet fizik në …

Disa këshilla nga dietologët

Gjithmonë është e çuditshme të dëgjosh njerëzit kur thonë: “Është pak i shëndetshëm!” Kjo përkthehet mbi peshë dhe i shëndoshë. Megjithatë për shumë të tjerë, kur përmend fjalën i …