Tag: këshilla për zeshkane

Disa këshilla për zeshkanet

Femrat me ngjyrë të errët të flokëve shpesh mund të bëjnë gabime në grim për shkak të kontrastit të madh që krijohet ndërmjet ngjyrës së errët të flokëve dhe ngjyrës së lëkurës së fytyrës …