Tag: Këshilla për flokë

Kamomili për biondet

Flokëve të ngjyrosur me këtë ngjyrë duhet kushtuar më së shumti kujdes. Ngjyra bionde shpejt tretet dhe flokët shpesh marrin një tonë të verdhemë apo të gjelbër. Bëjeni paketimin i cili do …