Tag: Këshilla për fëmijët

Si të mos prekeni nga virozat

Ndërrimi i klimës dhe luhatjet e temperaturave janë dy ndër faktorët kryesorë që shkaktojnë virozat e stinës. Sipas mjekëve, uljet e temperaturave shtojnë rastet e të prekurve nga virozat e …