Tag: Këshilla gjunjet

Kujdesuni për gjunjet

Gjate gjithe viteve te jetes tuaj , gjunjet kane duruar aktivitetin e ecjes, vrapit, kercimit, ngjitjes se shkalleve dhe shume te tjera. A ka ndonje problem nga keto gjera per gjunjet tuaj? …