Tag: këpucë të hapura

Këpucë me taka dhe çorape

Kush do të thoshte se dizajnerët më të njohur të botës do të diktojnë trendet e tyre të guximshme dhe krijuese të modës që të ecni me taka dhe çorape. Takat e shushatura, këpucë të hapura që …