Tag: kepuca

Take dhe këpucë të ulëta nga “Dior”

Për sot ju përgatitëm një galeri të bukur prej këpucëve – të larta dhe të ulëta nga “Dior” për pranverë-verë 2011. Në fakt, këtu ka dy koleksione të vendosura në një. Do të vëreni një pjesë …