Tag: kënaqësia mes cifteve

Kush vendos për kënaqësinë tënde

Pozicioni që zgjidhni kur bëni dashuri mund të përcaktojë dhe kënaqësinë që arrihet. Sa e vërtetë është se nuk ka një rregull të caktuar për të zgjedhur ‘më të mirë’ aq edhe e qartë është …