Tag: Kënaqësia e të pëlqyerit

Kënaqësia e të pëlqyerit të vetes

Ai që e pëlqen veten e tij i ngjan paksa asaj flakës së një kandili, e cila shkëlqen me dritën e vet dhe në të njëjtën kohë tërheq vëmendjen dhe simpatinë e të tjerëve. Të kesh një …