Tag: Kate Middleton

Star me copy dhe paste

Njerëzit preferojnë të kenë të njëjtat gjëra që kanë edhe prominentët. Të njëjtin parfum të dukeshës Kate Middleton ose pulovrën e themeluesit të Aple, Steve Jobs. Pse ndodh kjo? Brenda pak …

Kate Middleton, make-up

Nje make-up i sofistikuar por shume rinor, lekure perfekte dhe me nje fustan te dizenjuar per te nga Sara Burton nga maison Alexander Mcqueen. Cfare te kerkosh me shume nje perralle e …