Tag: Kate Middleton me parfumin e saj

Star me copy dhe paste

Njerëzit preferojnë të kenë të njëjtat gjëra që kanë edhe prominentët. Të njëjtin parfum të dukeshës Kate Middleton ose pulovrën e themeluesit të Aple, Steve Jobs. Pse ndodh kjo? Brenda pak …